Лятото е идеалният сезон да се насладим на ледено

...
  Лятото е идеалният сезон да се насладим на ледено
Коментари Харесай

Купонясвай като звездите: Ето какво пият Ким Кардашиян, Бионсе и още холивудски знаменитости!

 

Лятото е идеалният сезон да се насладим на ледено леден коктейл, без значение дали се печем на плажа или сме отишли на бар в петък вечер. А кой по-подходящ да ни посъветва за избора на напитка от обичаните ни звезди? 

Ето кои напитки си поръчват звездите:

Виж още: И звездите си имат CV! Ето кои са най-изненадващите умения, които имат

Дженифър Лорънс – Пиня колада

Do you like Piña Colada? Що се отнася до Дженифър Лаурънс, отговорът на този въпрос е твърдо “да ”. През 2015 актрисата показа, че с колежките ѝ Ейми Шумър и Бри Ларсън са се наговорили да седят дружно на премиите “Златен глобус ”. Причината? Трите желали да конфигурират диспенсер за пиня колада на масата си. И в случай че този коментар е по-скоро подигравателен, то любовта на Джен към сладкия коктейл напълно не е смешка. Не я виним: пиня коладата освен, че е лесна за подготвяне (трябват ти единствено бял ром, сок от ананас и кокосово мляко), само че и има неудържим тропически усет, който незабавно те придвижва на плажа.

Дж. К. Роулинг – Джин с тоник

След главозамайващия триумф на “Хари Потър ”, писателката Дж. К. Роулинг се трансформира в нещо като актуален книжовен класик. Което евентуално изяснява обстоятелството, че изборът ѝ на напитка е също толкоз обичаен: джин с тоник. Добрата вест за тези, които желаят да се развихрят с правенето на отвари – пардон, коктейли, е че джин тоникът има всевъзможни вариации: резените краставица го освежават, лимоновият сок му придава цитрусов усет, а сиропът от малина го прави прелестно сладостен.

Виж още: Кит Харингтън проговори за проблемите с психическото му здраве след " Игра на тронове "  

Бионсе – Лонг айлънд

“Лонг айлънд ” не е за хората със слаби сърца (или алкохолна толерантност), само че пък е обичаният коктейл на R’n’B дивата Бионсе. Водка, текила, джин и ром – всички те участват в рецептата, чиято единствена безалкохолна съставна част е кола. За благополучие Queen B не се плаши елементарно и постоянно си поръчва питието. Ако и вие сте по този начин, ви предлагаме да пробвате коктейла: просто помнете да (както се споделя в рекламите) консумирате на драго сърце и мярка.

Ким Кардашиян – Бял руснак

Риалити звездата Ким Кардашиян може да е от арменски генезис, само че обичаното ѝ пиво е коктейлът “Бял руснак ”. Името на напитката се дължи на обстоятелството, че съдържа водка, а с изключение на нея, рецептата включва и кафеен ликьор и течна сметана. Крайният резултат е нещо като гъсто алкохолно лате: съвършен избор за почитателите на “Старбъкс ” и Ким, която споделя, че избира да не усеща усета на алкохол в напитките си.

Виж още: The Weeknd се похвали: Преборил е огромни зависимости... само че почти 

Тейлър Суифт – Водка с диетична кола

Не всички звезди имат ексцентричен усет: някои харесват простичките неща. Това потвърждава певицата Тейлър Суифт, която признава в изявление за Vogue, че обичаното ѝ пиво е водка с диетична кола. На пръв взор това може да наподобява като отегчителен избор, само че напитката в действителност е много вкусна, а също така е и (относително) здравословна. В съпоставяне с обичайните коктейли, водката с диетична кола има доста по-малко калории: това я прави съвършена за тези от нас, които да желаят хем да купонясват, хем да останат във форма.

Изображение: Getty Images/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР